Over mezelf:

Na mijn studie pedagogiek en ‘t werken met kinderen en tieners , vond ik in de jaren ’90 mijn passie in de dans. Ik volgde opleiding en trainingen in ‘ Sacred Dance’, Dances of Universal Peace, Sufi - Zikr dans, moderne dans, Indiase BarataNatyam. Dit combineerde ik met trainingen in yoga, meditatie, healing.

 

In 1994 kwam ik spontaan via dromen en meditaties in contact met dolfijnen, in 2000 werd ik naar Hawaii geleid om met hen te zwemmen.

De ontmoeting met deze ‘ engelen van de zee’, was voor mij een onvergetelijke ervaring van  onvoorwaardelijke liefde, speelsheid, thuis komen. Het heeft mijn leven in een stroomversnelling en ommekeer gebracht. Sindsdien verblijf ik jaarlijks enkele maanden op ’Big Island of Hawaii’, zwemmend met wilde dolfijnen, walvissen ontmoetend , spelend.....dansend!

Wat eerst voor mijn eigen healingproces was is nu een van de grootste geschenken in mijn leven geworden: mensen mogen begeleiden in de her-innering van hun ziele essentie, oa mbv de energie van de dolfijnen en walvissen, healing, meditatie, yoga.

In Hawaii begeleid ik jaarlijks spirituele groepsreizen, als ook individuele begeleiding in het zwemmen met de dolfijnen en ontmoeting met de walvissen.

 

In Nederland – Utrecht – heb ik een praktijk voor lichtwerk en procesbegeleiding.

Daarnaast organiseer ik seminars/ trainingen voor anderen.

Zo organiseerde en volgde ik in 2003 de training :’ Dolphin Healing Hearts’, van Linda Shay (VS) en organiseerde ik meerdere seminars voor Grandma Chandra, in Nl en Hawaii.